مهارت‌های عکاسی

عکاسی یک زبان جهانی است و راهی برای به اشتراک گذاشتن خاطرات و یادآوری وقایع مهم گذشته است. اما غالباً عکس‌های ما عظمت، احساسات یا اصالت هر لحظه را به طور کامل به تصویر نمی‌کشند و این ممکن است به این دلیل باشد که ما نحوه‌ی صحیح عکاسی را نمی‌دانیم. اما نترسید؛ ما شش نکته‌ی ساده و آسان را برای شما فراهم کرده‌ایم تا در هر زمان به بهبود کیفیت عکس‌های‌تان کمک کنیم. این شش ترفند برای آتلیه عروس و داماد اصفهان و عکاسی در ابعاد مختلف کاربرد دارد. 

ترفندهایی برای افزایش مهارت‌های عکاسی

ترفندهایی برای افزایش مهارت‌های عکاسی به شرح زیر می‌باشد.

مشکل شماره ۱: عکس‌های تار!

برای گرفتن جزئیات واضح از سوژه خود مدتی را صرف تنظیم فوکوس دوربین کنید.

برای دستیابی به جزئیات دقیق‌تر از فوکوس دستی استفاده کنید. ابتدا نقطه ای را که می‌خواهید در مرکز توجه باشد مشخص کنید سپس دکمه شاتر را در نیمه کار نگه دارید، تا نقطه فوکوس دوربین روی آن تمرکز کند. این کمک می‌کند تا نقطه کانونی عکس را مشخص  کنید و تعیین کنید که چشم بیننده به کجا کشیده خواهد شد. با انتخاب یک نقطه فوکوس درست تصاویر واضح‌تر و چشم نواز تری را ثبت می‌کنید.

از روش‌های تبدیل شدن به عکاس حرفه‌ای تمرین کردن است. اجازه ندهید دوربین‌تان تصمیم بگیرد که روی چه چیزی تمرکز کند. در ابتدا ممکن است از حالت فوکوس دستی هراس داشته باشید، اما بهترین راه برای یادگیری فوکوس خاموش کردن حالت خودکار و آزمودن خودتان با تنظیمات است. یک قانون خوب این است که روی “فاصله دو برابر” تمرکز کنید – دو برابر فاصله از نزدیک‌ترین جسم در تصویر شما. 

مشکل شماره ۲: ترکیب بندی‌های اشتباه

ترکیب بندی روشی است که در آن عناصر مختلف یک عکس سازماندهی می‌شود. اگر در عکس‌های‌تان احساس کم تحرکی می‌کنید با استفاده از این توصیه‌های مفید، چشم انداز جدیدی را برای قاب‌بندی عکس‌های‌تان انتخاب کنید.
انجام دهید: تکنیک‌های ترکیب بندی مانند قانون یک سوم را استفاده کنید تا به تصاویرتان عمق بدهید. برای این کار قاب را به نه مستطیل مساوی تقسیم کرده و سوژه را در یک نقطه تقاطع قرار دهید. این یک روش سریع برای ایجاد تصویری غیر منتظره و تاثیرگذار است.

انجام ندهید: فقط سوژه‌ی خود را در وسط قاب قرار ندهید و کلیک کنید. در عوض سعی کنید سوژه را کمی به راست یا چپ قاب حرکت داده و یا آن را درون یک قاب طبیعی مانند یک درگاه یا کنار درخت قرار دهید.

مهارت های عکاسی خود را با این 6 ترفند ساده ارتقا دهید.

مشکل شماره۳: سوژه‌ی ناراحت!

طبیعی است که یک شخص جلوی دوربین عکاسی احساس راحتی نکند بنابراین یکی از وظایف مهم شما به عنوان عکاس این است که به سوژه خود کمک کنید تا حد امکان احساس راحتی کند. ژست دادن به سوژه‌ها می‌تواند برای هر عکاس یک کار دلهره آور و سخت باشد اما با امتحان چند زاویه مختلف می‌توانید سوژه خود را در راحت‌ترین حالت قرار دهید و عکس‌های جذابی بگیرید.

انجام دهید: با قرار دادن دوربین هم سطح با سوژه، شما یک محیط صمیمی را ایجاد می‌کنید که سوژه را در بهترین شکل ممکن ظاهر می‌کند. این ممکن است به معنای خم کردن بدن برای گرفتن عکس یک حیوان خانگی یا یک کودک یا ایستادن روی یک چهارپایه برای رسیدن به بلندترین دوستتان باشد. به عنوان عکاس باید از سوژه‌ی خود بخواهید که تکان بخورد، لبخند بزند و یا حتی لبخند نزند!این کار به شما کمک می‌کند که نتیجه ای را که می‌خواهید از سوژه بیرون بیاورید. هر چه با سوژه ارتباط صمیمی‌تری برقرار کنید نتیجه‌ی بهتری به دست می آورید.

انجام ندهید: برای جلوگیری از تأکید بر روی چانه‌ها و بینی سوژه، هیچ گاه از زاویه‌ی پایین عکاسی نکنید. این نه تنها زاویه‌ای ناخوشایند است، بلکه باعث می‌شود تمرکز بینندگان عکس به مناطقی جلب شود که سوژه‌ی شما آن‌ها را دوست ندارد.

مشکل شماره۴: عکس با نورپردازی بد!

اگر ندانید که چگونه از منبع نور (چه نور طبیعی و چه نور فلش) استفاده کنید، حتی زیباترین مناظر هم کسل کننده به نظر می‌رسد.

انجام دهید: تا حد ممکن از نور طبیعی استفاده کنید. اگر در داخل خانه هستید، به دنبال یک پنجره روشن یا یک منبع نور نرم و ملایم باشید تا کنتراست چشمگیری ایجاد کنید. یا سعی کنید در ساعات “طلایی” (ساعت قبل از طلوع آفتاب یا غروب خورشید) عکاسی کنید تا جلوه‌ای زیبا و درخشان در عکس‌های‌تان داشته باشید.

از نور شدید ظهر نترسید. اگر این تنها زمانی است که می توانید عکاسی کنید روش‌هایی زیادی برای این کار وجود دارد. استفاده از یک رفلکتور برای پر کردن سایه‌ها به شما کمک زیادی می کند.به دنبال مواردی مانند درختان،ساختمان‌ها و سایه های پنجره‌ها باشید تا به طور طبیعی نور را پخش کنید. همچنین ظهر زمان بسیار خوبی برای استفاده از نور پس زمینه و عکاسی سیلوئت است.

مهارت های عکاسی خود را با این 6 ترفند ساده ارتقا دهید.

مشکل شماره۵: ثابت بودن عکاس!

حرکت کنید! اگر سوژه شما در مکانی نیست که شما می خواهید یا اگر یک ساختمان یا درختی وجود دارد که با قاب عکس شما تداخل می‌کند، از بدن خود به عنوان یک وسیله برای بزرگنمایی طبیعی استفاده کنید تا عکس مورد نظر خود را بدست آورید. کنترل دستی عمق میدان به شما امکان می‌دهد تا عکس‌های جذاب تری بگیرید. نیازی نیست که وسایل گران قیمت زیادی خریداری کنید. با یادگیری این که در کجا بایستید تا بهترین عکس‌های ممکن را بگیرید، با وسایلی که دارید بهتر عکاسی کنید و از عکس گرفتن زیاد نترسید. با گرفتن عکس‌های زیاد از مکان‌های مختلف می‌توانید بعداً دوباره کار خود را مرور کنید و بدانید که چه مکانی برای نتیجه‌ای که می خواهید به دست بیاورید بهتر است.

مشکل شماره۶: از دست دادن کنترل دوربین

حرکت دوربین خود را با تنظیمات ساده بدن تثبیت کنید. آرنج‌های خود را نزدیک به بدن خود نگه دارید و یا خود را به یک دیوار تکیه بدهید. پس از تثبیت دوربین هرگونه نگرانی در مورد “لرزش دوربین” را از بین می‌برید. در این حالت شما می‌توانید یک عکس با وضوح بالا را ثبت کنید.

فراموش نکنید که آتلیه عروس داماد برای خلاقیت و بهتر شدن عکس‌ها از منابع مختلف باید الهام بگیرد. به راحتی در تنظیمات دوربین جابجا شده و قابلیت هر تنظیم را بسنجید و بدانید استفاده از هر لنزی برای چه مدل عکسی بهتر است. گاهی اوقات بهترین راه برای به دست آوردن کنترل بیشتر در تنظیم دستی، کنار گذاشتن موقت آن است. کلاس بروید، یک وبلاگ عکاسی بخوانید و یا کارهای عکاسی که تحسین می‌کنید را مرور کنید. این یک روش عالی برای تربیت چشمان شما از دید عکاسی و در نهایت بهبود عکس‌های شخصی شما  است.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.