عکاس

قاعدتا داشتن یک دوربین عکاسی شما را تبدیل به یک عکاس نخواهد کرد،همانطور که داشتن یک ماهی شما به زیست شناس دریایی تبدیل نمی‌کند!پس چگونه می‌توانید از یک صاحب دوربین به یک عکاس و حتی یک عکاس حرفه‌ای تبدیل شوید؟
هر عکاس با روشی متفاوت راه خود را شروع کرده است،بعضی عکاسی را با دوربین های آنالوگ یعنی قبل از زمان دوربین های دیجیتال،شروع کردند.بعضی دوره های آنلاین عکاسی را گذراندند.و در این مسیر فقط تعدادی یاد گرفتند که پس از هربار زمین خوردن دوباره بایستند و ادامه دهند.من چطور شروع کردم؟
من در خانواده ای بزرگ شدم که دوربین عکاسی به نوعی اسباب بازی من بود. از کودکی علاقه‌ی زیادی به عکاسی داشتم و به مرور که بزرگتر شدم همراه پدر و مادرم در مراسم های مختلف برای عکاسی حاضر شدم و امروز هم آتلیه‌ی عکاسی خودم را دارم. من یاد گرفتم برای گرفتن هر عکسی باید فکر کنم و هر چه تعداد بیشتری عکس بگیرم،عکس‌هایم رفته رفته بهتر می شوند.اما همه‌ی افراد یک مربی خوب ندارند که مسیر درست را به آنها نشان دهد.به همین دلیل ما مجموعه ای از مراحل پیشنهادی را جمع آوری کردیم تا شما را تبدیل به یک عکاس کنیم.

روش‌های تبدیل شدن به عکاس حرفه‌ای

آماده هستید تا بیشتر از دوربین خود استفاده کنید و خود را به چالش بکشید و شغلی را انتخاب کنید که به شما اجازه بدهد زمان را فریز کنید؟
راهنمای ما در مورد چگونگی تبدیل شدن به یک عکاس به شما کمک می کند تا با این چند قدم عملی، شما را در مسیر صحیح قرار دهد.
این مراحل عبارتند از:

  1. فقط شروع کنید
  2. عکس‌های زیادی بگیرید
  3. با دوربین خود راحت باشید
  4. اصول را به صورت اساسی بیاموزید
  5. عکس بگیرید
  6. یاد بگیرید که چگونه می‌توانید عکس‌های شگفت‌انگیز بگیرید

در ادامه هر یک از موارد فوق را بررسی خواهیم کرد.

چگونه یک عکاس شویم؟

۱. فقط شروع کنید

مارک تواین جمله‌ای دارد:”راز پیشروی فقط شروع کردن است.” این ایده در مورد عکاسی هم صدق می کند. در قدم ممکن است که حس خوشایندی نسبت به دکمه های مختلف دوربین نداشته باشید،نکته‌ی مهم این است که به هر حال قدم اول را بردارید. کتابچه‌ی راهنمای دوربین خود را همراه داشته باشید. همچنین می توانید فایل PDF راهنمای دوربین خود را دانلود کنید و روی گوشی داشته باشید. اصطلاحاتی اساسی مانند ترکیب بندی و نوردهی را در این راهنما جست و جو کنید.
عکس های قدیمی که خودتان گرفته‌اید یا عکس های عکاس مورد علاقه‌تان را به دقت نگاه کنید و در دفترچه ای بنویسید که از چه چیزهایی در این عکس‌ها خوشتان می آید و از چه چیزهایی بدتان می آید. چند وبلاگ عکاسی را دنبال کنید و در دوره های آنلاین یا حضوری عکاسی ثبت نام کنید. همچنین می‌توانید در آتلیه عروس و داماد اصفهان به عنوان کارآموز مشغول به کار شوید. 

۲. عکس‌های زیادی بگیرید

سورپرایز بزرگ! عکاس شدن مستلزم عکس گرفتن است. اما لازم نیست صبر کنید تا تفاوت بین سرعت شاتر و تنظیمات دیافراگم دوربین را قبل از شروع عکس گرفتن بدانید.عکاسی در حالت اتوماتیک می تواند به شما در تمرین چند نکته کمک کند،مانند زمان بندی و ترکیب بندی.
این شروع در واقع یک آزمون صحیح و خطاست که به بهبود روند عکاسی شما کمک زیادی می کند.
نکته: وقتی عکس های اولیه را می گیرید، نگاهی به آنها بیندازید و آنچه را که در موردشان دوست دارید و آنچه را که دوست ندارید، مشخص کنید. این کار باعث افزایش توانایی شما در عکاسی می شود.

۳. با دوربین خود راحت باشید

خوب بودن یک دوربین به عکاسی که پشت آن ایستاده بستگی دارد. خب، شما چقدر دوربینتان را می شناسید؟
مثلا سریع‌ترین راه برای تنظیم ISO دوربین چیست؟ آیا دوربینتان دارای تنظیمات براکت خودکار، تایم لپس و دابل اکسپوژر هست؟
ویژگی‌های خاص دوربین خود را بشناسید تا در زمان نیاز سریع‌ترین راه را برای دسترسی به منوهای آن بشناسید .همراه با دانستن این ویژگی‌ها، محدودیت‌های دوربین‌تان را نیز بشناسید. مثلا وقتی یک عکس واید می‌گیرید هنوز هم عکستان به شارپی یک عکس پرتره است؟

تا چه اندازه می‌توانید ISO را افزایش دهید بدون آنکه عکستان نویزدار شود؟دانستن محدودیت‌های دوربین به شما کمک می کند که حتی با داشتن یک دوربین مبتدی بهترین عکس‌ها را ثبت کنید.

چگونه یک عکاس شویم؟

۴. اصول را به صورت اساسی بیاموزید

حالت خودکار دوربین هنگام عکاسی همیشه بد نیست، اما برای اینکه واقعاً یک عکاس شوید، باید به اصول اساسی تسلط داشته باشید که به شما این امکان را می‌دهد که از حالت خودکار خارج شوید و عکس‌های اصولی بگیرید.

برای این منظور یادگیری سه مورد،ضروری است سرعت شاتر، دیافراگم و ISO. هر تنظیمات بر میزان روشنایی یا تاریکی تصویر تأثیر می گذارد،و اینکه چه مقدار از تصویر شما در حال فوکوس است. من خجالت می کشم که بگویم هنگامی که من تازه  عکاسی را شروع کردم ، فهمیدن مفاهیم بسیار مهم دیافراگم و عمق میدان برای من زمان بسیار زیادی برد!
در کنار یادگیری اصول اصلی، اصول و تکنیک‎های ترکیب را بیاموزید. این جز مواردی است که به شما امکان را می دهد که عکس های خلاقانه بگیرید. نیازی نیست همه‌ی اصول عکسبرداری را یکباره یاد بگیرید، اما برای تبدیل شدن از یک عکاس مبتدی به عکاس حرفه‌ای در آتلیه عروس داماد در اصفهان و دیگر شهرها باید همه‌ی این موارد را بیاموزید.

۵. عکس بگیرید

وقتی مهارت‌های جدید را یاد می‌گیرید (خواه از طریق کلاس آموزشی، کتب آموزشی یا مربی) عکاسی کنید و این مهارت‌ها را به کار بگیرید. فقط تعریف دیافراگم را به خاطر نداشته باشید، دوربین خود را به حالت اولویت دیافراگم تبدیل کنید و در چندین دیافراگم مختلف یک عکس را بگیرید. بعد نگاهی بیندازید و ببینید چگونه این تغییرات بر روی تصویر نهایی تاثیر گذاشتند.یادگیری از طریق کلاس (یا آموزش ، کتاب یا مربی) بسیار عالی است، اما عملی کردن این مهارت‌ها به تحکیم آنها در ذهن کمک می‌کند و مفاهیم را به دانش عملی تبدیل می‌کند.
هر کجا که می‌روید،دوربین عکاسی‌تان را با خود ببرید و از آنچه به شما الهام می‌بخشد، شروع به عکاسی کنید. هرچه بیشتر تمرین کنید، این تبدیل شدن از مبتدی به حرفه‌ای سریع‌تر انجام می‌شود. ۲۰ ایده برای تقویت مهارت عکاسی وجود دارد که خواندن آن را به شما توصیه می‌کنیم. 

۶. یاد بگیرید که چگونه می‌توانید عکس‌های شگفت‌انگیز بگیرید

ریشه‌ی کلمه‌ی عکاسی از زبان یونانی گرفته شده که به معنای نوشتن با نور است. بدون تسلط بر نورپردازی، نمی‌توانید عکس های خوبی بگیرید. مطمئناً، گاهی خوش شانس می‌شوید و به صورت اتفاقی عکس خوبی می‌گیرید، اما اگر به عنوان بیزینس می‌خواهید عکاسی کنید، برای جذب مشتری و حرفه‌ای شدن باید یاد بگیرید که چگونه نورپردازی کنید.
برای تسلط بر نورپردازی باید یاد بگیرید که چگونه می‌توانید در هر مکانی و با هر سطح از روشنایی عکس بگیرید. چگونه می‌توانید هنگامی که خورشید در پشت سوژه قرار دارد عکاسی کنید و در آخر با یک شبح از سوژه در عکس روبرو نشوید؟

همراه با یادگیری نحوه عکاسی در هر کجا که خورشید است یادگیری چگونگی کار با فلاش، نورهای استودیویی و حتی رفلکتورها برای عکاسانی که قصد ادامه کار دارند ضروری است. چگونه تنظیم زاویه فلاش اکسترنال یا استودیویی ظاهر یک پرتره را تغییر می دهد؟ آیا واقعاً به یک کیت روشنایی چند میلیونی نیاز دارید یا یک فلش کوچک  برای شما کار خواهد کرد؟

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
مشارکت رایگان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.